WORKSHOP MED PROJEKTGRUPPEN

På vores interne workshop i 2+1 udarbejdede vi et idékatalog med potentielle værktøjer, der kunne tages i brug af Zoo for at øge dialogen mellem gæster og medarbejdere. Denne bruttoliste rummede en bred vifte af skræddersyede værktøjer til Zoo, der var enten daglige eller periodiske samt benyttede sig af repræsentative og opsøgende metoder.

Med vores liste af prækvalificerede værktøjer og metoder i hånden inviterede vi projektgruppen til en workshop i Zoologisk Have. Til workshoppen havde vi udviklet en matrix til få kvalificeret de enkelte metoder og værktøjer.

Matrixen gav projektgruppen mulighed for at kategorisere de præsenterede værktøjer efter hvorvidt de fandt denne type værktøj/metode relevant og hvor sværhedsgraden lå i forhold til implementering – både inden for og efter projektperioden.

2+1

Vi fandt hurtigt ud af, hvilke værktøjer i vores idékatalog som medarbejderne i Zoo vurderede relevante for den fremtidige idéudviklingen, samt hvilke der var mulige at eksekvere og samle op på efterfølgende.

I sidste ende er vores mission at designe værktøjer, der kan indgå i Zoos værktøjskasse til hjælp med idéudvikling og -kvalificering. Værktøjer der tager højde for arbejdsgangene omkring udviklingen af nye projekter og tiltag, og dermed kan indgå naturligt i disse processer.

Matrixen var et godt afsæt for diskussionen omkring, hvad for en type viden Zoo efterspørger, og hvordan vores designløsninger kan skabe muligheder for, at de kan få indblik i gæsternes behov eller få kvalificeret deres idéer af de besøgende. Der var en god kreativ følelse af samskabelse i rummet, hvilket gav både Zoo og os en fornemmelse for potentialet ved dette partnerskab.

2+1

2+1

Efter en dialog om anvendeligheden og mulighederne for implementering af de enkelte værktøjer lagde vi os fast på to skitser af idéer, som kom med hjem på tegnebrættet hos 2+1.